Sunday, February 5, 2017

Manipularea cetățenilor de bună credință!

Treziți-vă, oameni buni!


Umblă pe Facebook o știre puternic ridiculizată cum că românii ar fi manipulați psihotronic. Iar oamenii, în ciuda dovezilor covărșitoare, continuă să ignore adevărul. Vă voi prezenta în continuare o serie de dovezi clasificate STRICT SECRET pe care, cu tot riscul, le voi face public aici și acum, pentru a trezi poporul de sub influența celor ce se vor a fi stăpânii oamenilor.

Aveți aici poza mărturie în care se vede clar, fără nici un dubiu, că oamenii sunt controlați psihotronic să iasă la proteste; de fapt doar oamenii slabi, pentru că cei puternici nu pot fi atât de ușor manipulați. Tehnologia este veche, din al II-lea Război Mondial și a fost pusă la punct de forțele militare Aliate, după ce prototipul a fost furat de spionii britanici de la cercetătorii germani.

Va voi arăta în cele ce urmează documente clasificate STRICT SECRET pe care sursele noastre de încredere au reușit să le obțină cu mari riscuri și sacrificii.


Acest prim document arată felul în care funcționează sistemul, sau cel puțin cum funcționa la scală globală la sfârșitul celui de-al II-lea Război Mondial și până acum câțiva ani când a fost actualizat cu stații mobile (pe care le-ați văzut identificate în prima poză). După cum puteți observa, este un sistem distructiv capabil să distrugă nave de la distanță folosind stații de coastă și sateliți. În acest fel, de exemplu, au fost distruse un număr uriaș de nave și de avioane în zona Triunghiul Bermundelor. O parte erau nave militare, dar o și mai mare parte erau nave civile folosite ca ținte de antrenament, fără a se ține seama de viețile oamenilor.

În următorul document se arată modul în care se evalua care este puterea necesară pe care sistemul trebuia să o folosească pentru a fi eficient:
















Distanțele de la stațiile de coastă au fost împărțite în zonele A1, A2 și A3, unde pentru A2 trebuia folosită o putere cu 50% mai mare față de A1, iar pentru A3 o forță cu 50% mai mare față de A2. În teorie acest sistem se putea folosi și pentru zona de uscat, dar victimile umane ar fi creat suspiciuni, iar pagubele incalculabile.

În urmă cu câțiva ani, cercetătorii britanici, care aveau planurile originale, au experimentat pe un eșantion restrâns de oameni și au ajuns la concluzia că folosind același sistem, dar cu o putere mult scăzută, celulere neuronale din creierul uman pot fi "îndemnate" să gandească într-un anumit fel, fără ca subiectul să iși dea seama că este manipulat. 
Primele teste au fost un eșec total, subiecții murind sau înebunind complet, dar pentru că se foloseau prizonieri, cercetătorii britanici au continuat experimentele până când rezultatele au devenit favorabile.

Ce este mai impresionant este că, fiind necesară o putere foarte mică, sistemul de control poate fi ascuns cu succes într-o dubiță și deghizat ca o mașină a unui post de știri (așa cum se vede clar în prima poză din articol).


Iar ceea ce este de-a dreptul șocant este că lucrurile nu se opresc aici. Dacă pentru manipularea maselor încă se mai folosesc dispozitivele mobile ale sistemului de control psihotronic, în ultimii ani s-a început încercarea de controlare totală a individului prin intermediul a unui mic circuit electronic aflat în proximitatea acestuia: cipul electronic! Dacă un individ este suficient de mult timp lângă un obiect prevăzut cu un cip, acesta poate emite radiații gamma în bandă X și omega care supun individul la deteriorarea propriului conștient și transformarea lui într-un agent de tip "sleeper".


Oameni buni! Mâine e posibil ca acest blog să fie închis iar eu arestat pentru deconspirare! Sau chiar asasinat de către serviciile secrete străine! Nu lăsați acest mesaj sa se piardă! Dați-l mai departe să înțeleagă toți adevărul! Nu mai cedați manipulării! Și cel mai important, nu vă implantați cip! Rămâneți puternici!